Gott nytt år!

Nyårsafton! Vilket år 2018 har varit. Ibland känner man att man inte hunnit med ett smack, men när man ser tillbaka på året som gått kan jag konstatera att jag hunnit med en hel del. Här kommer en tillbakablick på mitt 2018.

Året började nästa med att jag flyttade till Västerås och fick testa på livet som inneboende. En hel del pendlande under våren blev det, men Västerås är helt klart min stad.

Året som ambassadör har bara flutit på och så mycket jag fått lära mig och vad inspirerad jag blivit. Varit på utbildningar, hållit i föreläsningar, workshops och under hösten kom jag med i Referensgruppen. Det bästa jag gjort är nog att engagera mig i Svenska FN-förbundet.

Och vintern den kom minst sagt, så mycket snö som det va har jag nog aldrig sett.

Efter flytten från Norrköping till Västerås saknade jag att sjunga i kör, men så tipsade min körledare om Mariakören i Västerås. Sagt och gjort. 1 år har jag nu varit med i kören och nu efter trettondagen kommer jag ta en liten paus och sätta allt fokus på plugget.

21år blev jag och under året har det blivit en hel del olika bakverk.

Jag blev utbildad simlärare och det blev ännu mera bakverk.

Jag har träffat min familj både i Finland och i Sverige❤️
Jag har jobbat på lokaltidning i Västerås, fått många nya minnen tillsammans med min pojkvän, firat hans 22års dag, åkt till Danmark med förbundet, Åre med pojkvännen och hans familj och många många flera platser.
Men något som betytt väldigt mycket för mig personligen iår är att jag lärt mig gilla mig själv, jobbat på självkänslan och att må bra. Det finns många många flera saker som 2018 gett mig, många fina minnen med vänner och familj. T.e.x. så har jag kört hyrkart för första gången, men även fått åka segelbåt med goda vänner. Jag längtar efter 2019 och hoppas på många nya minnen❤️


Nu är det dags för mig att fira in det nya året tillsammans med min pojkvän och med min familj i mina tankar. GOTT NYTT ÅR❤️


//Carco

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vilket härligt år du haft =) Gott nytt år =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Carcos
Carcos,
Tack detsamma! 😊
nouw.com/carcos