Gravid för en dag

Vilken rolig dag jag haft! Började med atr jobba i kundservice från 8-13 med 2 andra vikarier. Ser fram emot att få jobba tillsammans med dem i sommar.

Efter jobbet var det dags för filminspelning. Inte ofta man spelar gravid och verkligen bönar och ber om abort. Vad händer sen? Mer om vår film till utställningen berättar jag om i ett senare skede. Kan inte avslöja allt för mycket iom att jag har klasskompisar som läser min blogg. Sen alla bloopers, dom är fantastiska!

OBS! Jag är inte gravid påriktigt och ska inte ta abort så ni kan vara lugna. Det var endast i filmen som jag var det. Så oroa er inte♡

Just nu är jag påväg till Västerås och nrj min pojkvän vet inget alls. Han tror att jag först kommer imorgon, men icke sa nicke. Den där Carco, hon e allt påhittig hon. Men vaddå? Om jag ändå ska till Västerås imorgon och kan plugga där då är det onödigt att jag stannar en natt til i Norrköping. Dessutom är det bara skönt att åka tåg då man har sittplats, fredag eftermiddag = ståplats mellan Nrkpng- Katrineholm! Inte värt det. Skönare att åka ikväll.

Sen är hans säng också hundra gånger skönare än min OCH jag har heller inget emot o få träffa han lite tidigare. Distansförhållande är inte alltid det roligaste, men bara att stå ut i lite mer än ett år till.

Nu ska vi bara se vad HAN säger då jag står utanför hans dörr. Förlåt för att jag ljög och sa att jag kommer imorgon men tänkte du skulle bli lite gladare om jag bara dök upp♡

//Carco

6

Gillar

Kommentarer