Händig man sökes

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jobbet har flutit på bra som vanligt, inga konstigheter där. När jag kom hem var det bara att börja fixa lite olika grejjer i och med att jag får besök imorgon. När jag skulle torka damm på köksskåpet så hör jag bara ett knak och lampan trillar ner i min famn. Jisses tänker jag, kunde ju ha trillat ner av stegen.

Saken är nämligen den att jag har ca 3,5-4m mellan golv och tak i min lägenhet och jag försökte verkligen att få dit lampan igen men det gick inte. Ville så gärna få det ordnat i och med att jag får besök imorgon och då måste min lägenhet vara tipp topp!
Så fick börja kolla runt vem som jag känner i Norrköping och vet att är händig. Inte det lättaste men till slut fick jag tag i en på min klass som skulle kunna komma över och förhoppningsvis fixa det.

Under tiden så fixade jag en smarrig päronpaj inför imorgon och städade klart. När han äntligen kom hit så visade det sig att mollypluggarna var sopslut så jag är tvungen att felanmäla detta till hyresvärden så fixar vaktmästaren detta med. Känns som att jag ringer vaktmästaren minst en gång i veckan. Så blir det när min pojkvän är borta.

Nu skall jag diska undan det sista och sen är det dags att sova, vart försvinner mina dagar?

//Carco

6

Gillar

Kommentarer