Har jag berättat?

Sa jag att världen är liten? Ni ska snart få höra mer om varföt jag påstår det alldeles snart. Så idag har det också varit en oerhört lång dag. Började med att ringa och gratulera min kära pappa på hans födelsedag, bara 5 år kvar till 50 😉 Det närmar sig! Sen blev det föreläsning och efter det iväg till jobbet. Efter jobbet åkte jag iväg till Mirum Galleria här i Norrköping för att delta på mentorsträffen. Jag och några till ska vara som mentorer åt högstadieelever och hjälpa till med läxläsning samt inspirera dem att börja studera på universitetet i framtiden. Detta läsår har jag många bollar i luften och ser verkligen framemot alla utmaningar och möjligheter.

Lite senare ikväll skulle jag hämta paketet som jag fått men när jag är i butiken hör jag att någon pratar min dialekt? Inbillar jag mig? Lyssnar lite till och konstaterar att jag hör rätt. Vänder mig mot dem och frågar :

Vann ifrån e ni?

Dom börjar skratta och det visar sig att dom kommer från Oravais! Men bor i Norrköping. Hur sjukt är inte detta? Pratar en stund med dem och konstaterar att det vore roligt att se hur många från hemtrakterna som bor här. Världen är allt liten!

Efter det hämtade jag ut mina efterlängtade posters! Blev super snyggt! Mer om det imorgon!

//Carco

En liten sneakpeak får ni 😉

7

Gillar

Kommentarer