Hejdå Gymnasiet, Hej livet!

Vet ni vad? Nu är alla studentskrivningar över och allt plugg, kan ni förstå hur oerhört skönt det är? Så vad har jag tänkt hitta på nu då mitt sociala liv kan återuppstå och jag kan börja leva. Först och främst tänkte jag vara med i Påskdramat här i Kronoby, ja hade inte direkt planerat det men efter ett samtal så kommer jag vara berättarröst och vem gillar inte att lyssna på när jag pratar? 😉

Annat jag tänkte göra? Njuta av livet, av påsken och börja ta itu med mitt rum och packa i flyttlådor. Nu äntligen kan jag med gott samvete ta itu med det. Jobba skall jag även hinna göra däremellan.

Men ändå kan ni förstå att gymnasiet är över för min del? Matten idag var ganska hemsk, i alla fall allt som hade med att rita grafer. Sånt gillar inte jag. Trots det är jag väldigt säker på att jag fixade det galant. Bara att vänta på att svaren publiceras och sen vänta en vecka till tills vår lärare har rättat det och gett den preliminära bedömningen.

Hur ser ert liv ut nu efter studentskrivningarna? Några kvar ännu? Urvalsprov att plugga på? Eller drar ni utomlands som mig?

//Carco

7

Gillar

Kommentarer