Höstens must have!

Som bäst sitter jag och kollar på höstkläder och ja vad kan man säga, jag hittade den perfekta outfitten. Väldigt basic men så sjukt snygg! Inte nog med att dessa plagg är snygga, just nu har Rabble.se en rabatt kod till Bubbleroom. Inte illa. Sådant kan vi fattiga studeranden behöva 😉 Den outfit som jag gillade har jag plockat ihop från Bubbleroom.se .

Jacka Tröja Byxor Skor

Denna jacka ser både skön och varm ut för att inte tala om hur snygg den är. Stilren helt enkelt. Skorna ser också väldigt sköna ut. En outfit som du kan ha både i plugget eller varför inte en lördag kväll på stan. Till denna tröja kan du använda ett enkelt linne att ha under och det matchar perfekt med vanliga blåa jeans också även om jag valde ett par svarta. Enkelt att matcha.

Halsband Vantar Örhängen

Några accessoarer som jag föll för var dessa örhängen och detta halsband. Lite bling bling, lite extra detaljer men fortfarande stilrent. Min stora favorit är dock dessa vantar. Något som alla behöver nu när det är kyligare på mornarna och på kvällen. Mysiga, vackra vantar som passar ihop med resten av din outfit. Tror att jag e tvungen och köpa lite höstkläder snart. Dessa var helt underbart snygga och mina höstfavoriter från Bubbleroom♥

//Carco

10

Gillar

Kommentarer