Höstens studentskrivningar klart!!!

Alltså vet ni hur otroligt skönt detta är! Ha pluggat hela sommarlovet till dessa prov och äntligen är de över, ja det här skall minsann firas! Idag så skrev jag hälsokunskap och känslan då jag ser frågorna är… oh f*ck detta kommer gå helt ��t skogen. Men läser igenom frågorna och man bara shit riktigt bra frågor. Så det var bara att greppa tag i pennan och börja skriva så det glödde om det. Så ja jag kan säga att det kändes superbra att lämna upp provet efter många timmars slit.

De goda svaren publicerades för ungefär en halvtimme sen och det känns fortfarande lika bra nu när jag läst igenom dem. Jag vet att jag kommer bli godkänd o kanske lite bättre än så också. Favoritfrågan var nog ”Diskutera de etiska frågorna kring screening”. Man bara yes en hälokunskaps- filosofi fråga, detta gillas stort.

Så ikväll då blir det att fixa lite vid Lyktan inför 30års festen där imorgon, glöm inte att titta förbi! Det är öppet för allmänheten och ja lockar det inte så kan jag ju säga att jag kommer befinna mig där;) Nej men dyk upp så syns vi!

Nu skall det även bli lite fart här på bloggen! Mitt sociala liv har återuppstått och en ny sponsor berättar jag om i helgen så take care //Carco

2

Gillar

Kommentarer