Hur dum får man va?

Idag när jag besökte vår utställning möttes jag av en inte så vacker syn. Besviken på mänskligheten är jag.

I ett av tittskåpen finns ett rum där vi har låtsaspengar, de gamla kronorna och dessutom är de i samma storlek som monopolpengar så det går inte att missta det för riktiga pengar. Men likväl har någon brytit upp plexiglasskivan som gått sönder och tagit en av buntarna med låtsassedlarna. Tavelram med plastskiva satte vi enkom för att ingen skulle kunna sno eller förstöra något men budskapet gick tydligen inte fram. Sen var också en av våra gubbar trasiga. Så ka jag blev oerhört ledsen och besviken för vi har ändå jobbat hela hösten med denna utställning.

Löste det med att ta bort plastskivan, fixa gubben och dit med ramen igen. Nu återstår det att se om allt är kvar imorgon för då skall den monteras ner.

Idag var vi i Norrköpings tidning och jag är så glad att vi fått publicitet för vår utställning Rising Down.

Ikväll var det dessutom sista konserten för min del tillsammans med Novakören, nu väntar nya äventyr i Västerås och jakten på en ny kör. Tack för att jag fick vara en del av er!♡

Nu sitter jag som bäst på tåget mot Västerås, längtar efter att få slänga mig i sängen, inget slår den säng vi har där. Den är bäst!

//Carco

P.s ifall ni vill läsa min recension från gårdagens evenemang hittar ni den HÄR!

1

Gillar

Kommentarer