Hur ser det ut då?

Idag har jag hittat på så mycket annat än pluggat. Har köpt studentmössa, studentskor och en datorväska. Väldigt nödvändigt och välbehövligt. NU är hela min studentoutfit klar, eller ja det var ju det där med smycken kvar men det tar jag då jag hittar något som faller mig i smaken och som kommer passa utmärkt till klänningen och skorna.

Lite plugg har jag ändå hunnit med men känner lite att det inte är nån vits att plugga ihjäl sig. På onsdag smäller det, eller ja inte bokstavligen men då är det då det gäller och efter det börjar livet. VET NI! DÅ börjar livet!!

Har funderat och funderat hur jag ska få med mig allt det viktigaste till Sverige. Ja det är ju faktiskt bara 2v kvar. BARA 2 VECKOR KVAR! Förstår inte hur jag skall få med mig allt och det är ett stort problem. Eller ja det beror ju på vad man jämför med men just nu för mig är det mitt största problem. Datorn får jag ju iaf med mig. Men men dags att börja fokusera på sista provet.

Btw. ni har frågat efter en sneakpeak på studentklänningen men det kommer inte hända tyvärr. Allt jag kan säga är att den är ljusrosa och en riktig prinsessdröm.

//Carco

Om det ser ut sådär då jag skall till Vasa en helg, hur ser det ut då jag skall till Sverige i 2 månader utan hembesök?

10

Gillar

Kommentarer