Hur svårt ska det egentligen va?

Så min morgon började inte särskilt bra.. påväg till jobbet så skiter en fågel värsta lorten på rutan och precis då tar spolarvätskan slut. Underbart!

Sen väl på jobbet, nyhetssändningarns flöt på. Trivs så bra på mitt jobb! Det finns en sändning som jag alltid är lite extra nervös för och så även idag.

Men jag stod där i studion själv, redo att köra och en minut innan så springer en kollega in med en text som måste in i sändning.

Och vet ni vad! Jag fixade det och fick en liten applåd av kollegorna. Jag gjorde min bästa sändning hittills. Ja , det finns mycket kvar att jobba på, men det kändes väldigt bra att få leverera.

Sen blev det skarpläge och vilken fart det blev och sändningarna blev så bra. Måste säga att jag är stolt över mig själv ❤️

Men....

Efter jobbet blev det att åka till Biltema för att försöka hitta spolarvätska.. tacksam över att min pojkvän orkar. Skickade bild till honom av olika produkter och hittade tillslut rätt spolarvätska.

Nåja...

Köpte den, fick upp motorhuven, men den där himla pinnen. Var sjutton var den!?! Den som ska hålla upp motorhuven. Letade säkert i 5 minuter efter den och till slut när jag var redo att ge upp så hittade jag den.

Då var nästa steg att få upp korken till dunken. Hur svårt kan det va? Barnlås?!? Lite pustande och frustande, men till slut så.

Nästa steg var att hälla i den. Hällde nog på alla ställen förutom där det skulle. Såg ut som att bilen pissat ner sig.

Så kommer en gubbe och utbrister " Nej du gör fel, låt mig hjälpa". Okej sa jag, lät honom fixa det varav hans fru säger " Åh bilen läcker ännu".

Ja självklart gör den det när jag hällt spolarvätska överallt.

Att få åter motorhuven var inte så lätt heller, men min pojkvän gav mig tips på den fronten med.

Sen skulle bilen tvättas och nästa problem var att få av antennen. Löste sig även men min pojkväns hjälp.

Hursomhelst, jag är värdelös på bilar och när min sambo inte är hemma verkar alla problem dyka upp.

Det jag är bättre på är mitt jobb och idag levererade jag. Nu säger jag tack och godnatt för denna fröken ska jobba imorgon.

//Carco

Gillar

Kommentarer