Hur tolkar jag det?

Vet ni vad? Denna tråkiga torsdag har varit en riktigt bra dag. På jobbet är 1 av de ordinarie tillbaka och jobbet flyter på som vanligt. Trivs verkligen där, känner att jag gör nytta.

Sen råkar det finnas en kille på jobbet som jag inte riktigt vet hur jag skall tolka. Han ger mig lite konstigt flörtande blickat och nu 2 dagar i rad har han varit utanför mitt hus och matchat in när jag går till jobbet. Slumpen eller ligger det något annat bakom det? Dessa gånger hade det varit skönt att ha en ring på ringfingret att vifta med, men något sådant har jag ej. Får bara fortsätta vara trevlig men avvisande. Hela han är lite smått skum men lite mer om hela den storyn en annan gång 😉

Nu ikväll har jag inte gjort något alls för första gången denna vecka. Okej jag har väl gjort mat, diskat (avlopps fixaren kommer imorgon) och vikt tvätt. Men förutom det har jag haft en väldigt lugn kväll vilket är skönt ibland.

Packa min väska borde jag ännu göra ikväll men det tar jag sen. Ska nämligen till Västerås imorgon och sen lördag-söndag vara barnvakt i Enköping. Ska bli så kul! Längtar!

//Carco

7

Gillar

Kommentarer