Ibland måste man stå på sig

OMG OMG OMG! Kan ni fatta att det snart är 2016? Ja jag kan inte riktigt förstå det. Nyss fyllde jag ju 18 och nu helt plötsligt är jag snart 19, ålderskris… Feelin lite old. Känner hur allt närmar sig med stormsteg. Ja ni har säkert hört mig snacka om det tusentalsgången men jag säger det igen, Penkkis, studentskrivningarna, ansökningar och flytta hemifrån. Jisses vad jag blev gammal helt plötsligt. Känner mig inte riktigt som nästan 19 ännu.

Idag har jag och farmor fixat klart min penkkisdräkt. ” Ja den ska vara mer tajt!” är något som kära farmor fick höra ett par gånger när den skulle sys in. Ja jag är lite smått envis men ska man få något som man vill ha det måste man vara det också. Den blev dock asbra, vänta bara då ni ser mig den 18:e februari.

Ikväll blev det Snobben the peanuts movie med syskonen på bio. Asbra film, länge sen jag sett på Snobben, dock lite roligt hur filmen fick sitt namn. För de som inte lyssnar ordentligt har antagligen ingen aning om varför filmen heter så men jag vet 😉

Planer för nyår?

//Carco

Foto : Syrran

1

Gillar

Kommentarer