Ikaros, vilken fjuttig åkattraktion!

Vilken dag det blev, en riktigt perfekt dag! Idag bar det av mot Stockholm och Gröna Lund för att fira att jag inte repat någon av jobbilarna i sommar, att min semester börjat, att jag blev antagen till juridik kursen, att jag fixat en intervju på SVT och att min pojkvän är helt fantastiskt!

En veckas ledighet innan skolan börjar, vilket behövs. Nu ska jag ladda upp mina batterier och sedan ge järnet sista året i plugget.

Innan det bar av till Gröna Lund var vi och inhandlade lite begagnade skolböcker till mig och sedan lunch på pojkvännens favoritrestaurang när det gäller mexikanskmat.

Vädret har varit på vår sida, nu när vi gick till bilen kom några droppar men annars sol. De flesta åkattraktioner har vi åkt, ja Fritt fall och Ikaros fick jag åka själv, men annars så.

På tal om Ikaros, har ni åkt den? Jag blev ärligt besviken, fritt fall och tilt är betydligt läskigare. Ikaros är ungefär som fritt fall bara att man faller så att ansiktet tittar rakt ner och rumpan pekar mot stolpen, svårt att förklara men man sitter halvt upp och ner. 95 meter upp i luften och ett fall som går 90km/h, låter galet läskigt men jag blev besviken.

En bra lördag helt enkelt! Även kärlekstunneln blev det.
Ja alla dessa bilder som tas i alla åkattraktioner som man kan köpa, undrar om någon sparar mina bilder, så fotogenisk som jag är. Antingen gapar jag och mitt hår står rakt upp som en tupp kam, eller så ser man min dödsångest högst uppe i Fritt fall eller varför inte hur jag garvar i en berg och dalbana. Helt klart fotogensik.

//Carco

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Skönt att ta vara på ledigheten, kram!
nouw.com/happym
Carcos
Carcos,
Ja verkligen! 😊 Kram!
nouw.com/carcos