Ingen annan rör mig som du🙈

Dagen började som en regnig mÄndag. En massa plugg och missade en lektion. Helt okej eftersom de andra hade slutprov! Efter skolan Äkte man hem och fixade sig klar.

Efter det bar det ivÀg mot Vasa, sjÀlvaste Norlie& KKV skulle ju spela och nÀr man Àr 18 kan man inte missa det.

Innan konserten pÄ klubben blev det lite shopping. Köpte ett par assnygga skor som kommer bli vÀlanvÀndna!

Klockan nÀrmade sig 20.30 och inslÀpp sÄ det var dags att köa. Innan keikkan blev det en selfie med Janne och Fredrika frÄn Radio X3m, kul o Àntligen fÄ ett ansikte pÄ rösterna. Och ja, de Àr lika roliga som pÄ radio!

SÄ var det dags för kvÀllens första artist-> Felin ocksÄ kÀnd som Elin Blom. Bra upprÀdande och musik men vÀldigt annorlunda mot vad jag brukar lyssna pÄ. Sjukt coolt att en brud frÄn kommunen dÀr jag bor tagit sig sÄ lÄngt!

SÄ var det dags för kvÀllens interjuv med norlie& kkv.

Och sÄ var det dags för deras show, ja jag var dessutom lÀngst fram! SÄ nice men tjejerna trÀngdes och knuffades och svettades. En riktigt vÄt show, ja de slÀngde vatten pÄ oss! Men vet ni vad?

Jag fick sjunga i miccen o sen sjöng han till mig (Kim) o lade min hand pÄ hans kind o sÄ tog han min hand o sjöng lite till. DÄ var jag i sjunde himlen! Helt underbart! Ingen annan rör mig som du, eller?

//Carco

2

Gillar

Kommentarer