Inträdesprov 1

Idag har det verkligen varit fullt ös. Började dagen med lite jobb och sen på eftermiddagen åkte jag ner till Stockholm för att delta i ett inträdes prov vid Jakobsbergs folkhögskola. Det märks verkligen av att det kommer vara Eurovision song contest i Sthlm denna helg. En massa grejer för att hylla alla gånger Sverige har vunnit.

Bilderna blev inte de bästa p.g.a. solljuset men här skryts det verkligen om att de har vunnit en massa gånger. Inträdesprovet då, hur gick det?

Ja jag kan ju börja med att berätta att mina skor är sämst och att jag har ca 5 plåster på varje fot, underbart.. Att hitta dit var inte det lättaste, blev att gå igenom en rondell, ja kära Stockholmare jag gillar inte er trafik så mycket, speciellt inte då man skall gå under vägen istället för över och inte hittar vägen som går under, därav mitt ”tollande”. Inträdesprovet gick helt bra, fick ihop en bra text om ”En människa jag aldrig kommer glömma”. Samhällskunskapsprovet gick lite sådär, kunde 1/10 frågor.. Ja man är ju inte så insatt i vem Sveriges kulturminister är och vilka 2 journalister som var tillfångatagna ett par hundra dagar. Skolan var v��l helt söt. Får se vart jag hamnar till hösten helt enkelt.

Imorgon fortsätter jobbet, jobba på förskola imorgon.

//Carco

1

Gillar

Kommentarer