JAG BLEV ANTAGEN!!!!

Nu kan jag äntligen berätta, kände att jag inte vill berätta något ifall jag inte kommer in på kursen men nu är det klart. Jag kom in och är antagen till en juridisk översiktskurs som är nätbaserad. Ett tag trodde jag att jag skulle behöva skriva högskoleprovet på nytt, men tack och lov slipper jag det!

Ni kan inte förstå hur lycklig jag blev när jag såg att jag var antagen, mitt hopp var som bortblåst när jag såg att jag var 14:e reserv efter andra urvalet men det var några reserver som kände att den där Carco hon förtjänar den här platsen mera än vi. Tror inte nån tänkte så men åh jag är super lycklig.

Så hur kommer min höst se ut? Jo den kommer vara fullsmockad! Jag ska skriva kandidatuppsats, plugga juridiska översiktskursen på 50%, blogga, gymma, sjunga i kör och bara njuta av sista året i skolan! Sista året i skolan, hur galet är inte det?

Ja jag kan alltid läsa en master, men jag känner att jag vill jobba lite efter min examen, sen om jag känner att jag behöver en master så får jag läsa till det.

Nu får jag bara hålla tummarna för att kvällsföreläsningarna inte är på onsdagar, då är det rätt så kört med kören under hösten! Det kommer nämligen vara en nätbaserad föreläsning 2h mellan 17-19 en dag i veckan och vilken dag det är har de ännu inte gått ut med, håller tummarna för att det är en annan dag än onsdagar. Kan jag månne ha så tur?

//Carco

Gillar

Kommentarer