Jag? Finlands lucia?

Ursäkta mig men vad hände riktigt nyss, dags att spola tillbaka i tiden så ni hänger med.

För ca en månad sen så fick jag ett mejl från folkhälsan där det står att jag blivit nominerad som kandidat till Finlands lucia. Min första reaktion var oho, detta måste helt klart vara ett skämt! Skulle jag passa in där?

Nåja tänkte jag, kommer ändå inte bli vald till en av de 10 kandidaterna så vad gör det om jag skickar in ett sångprov och en bild av mig. Sagt och gjort.

Idag åkte jag iväg till Nykarleby, skulle nämligen ha lektion där och precis när jag fått parkerat bilen ringer mobilen. Vem kan detta vara tänkte jag? De ringde från folkhälsan och gratulerade och berättade att jag har blivit en av de tio kandidaterna som kan bli vald till Finlands lucia, min första kommentar var : Oho, är du säker på att du inte ringer fel?

Tydligen inte! Så JA JAG ÄR EN AV KANDIDATERNA FÖR FINLANDS LUCIA! Detta betyder att jag på tisdag efter jobbet åker ner till Helsingfors och på onsdag får jag träffa de andra kandidaterna. Ojj ojj, trodde aldrig att detta skulle kunna hända. En barndomsdröm som går i uppfyllelse. Tack till dig som nominerade mig, det betyder massor att du tror på mig.

Kram //Carco

7

Gillar

Kommentarer