Jag flytta hemifrån?

Känns helt sjukt, kan ni förstå att lilla jag skall flytta hemifrån nästa vecka. På torsdag nästa vecka tar jag tåget ner till Åbo och morgonen därpå tar jag färjan över till Stockholm. Ja slutdestinationen är inte Stockholm utan Enköping. Några månader skall jag jobba som Au pair. I många år har jag funderat på att ta ett mellanår och åka som au pair någonstans men det har endast varit en tanke. Har inte varit helt på utan skulle gärna vilja börja studera vidare direkt till hösten. Nu när jag fick möjligheten att åka till Sverige som au pair och kan börja studera till hösten så var det ett självklart val för mig.

Nån av er kanske tänker att ”Varför åkte hon endast till Sverige då hon äntligen åkte?”. Bra fråga. Skulle jag ha åkt längre bort så skulle det inte ha funnits möjlighet för mig att åka. I maj kommer jag att ha intervju vid 2 skolor i Stockholm, sen måste jag hem till studenten. Inte nog med det, till hösten skall jag förhoppningsvis börja plugga i Sverige så det mest praktiska var just att åka till Sverige. Ångrar jag mitt beslut? NEJ! Älskar Sverige, det finns ju en anledning till varför jag skall plugga vidare där.

Sen en liten bisak men ändå bra anledning är att det finns en garnison i staden där jag skall jobba. Vilken tjej klagar över att kolla på yrkesmilitärer? Ja inte jag i alla fall.

Dags att ta fortsätta med packandet.

//Carco

9

Gillar

Kommentarer