Jag gjorde mitt bästa

Idag har jag jobbat hela dagen! Ja vet ni, jag är allt duktig jag 😉 Nej men trivs verkligen på mitt jobb och lär mig nya grejjer varje gång så det är kul att gå till jobbet. Kul att kunna jobba på sidan om plugget, alla har inte den möjligheten tyvärr.

Förutom att jobba har jag jagat efter ett brev/paket. Ja min födelsedagspresent som farmor skickat har inte kommit fram och om den kommer det är tveksamt tyvärr. Har ringt postnord och pratat med en massa olika personer och det de har sagt är att jag måste reklamera paketet vilket jag gjort och sen kolla vid posthämtningsstället ifall det skulle råka ligga där. Så idag efter jobbet begav jag mig till mitt postombud för att förhoppningsvis få veta mera om paketet. Tack och lov så var det en kille i 25års åldern som var där! Bara att se lite extra gullig ut och le och förklara situationen. Han letade igenom hela postrummet men hittade tyvärr inget paket till mig. Antagligen är det någon annan som fått mitt paket eller så dyker det upp när man minst anar det. Jag har i alla fall gjort allt jag kan för att hitta paketet. Utan kollinummer kan jag inte göra mer tyvärr.

Nu ska jag ta och slappa, det är jag minsann förtjänt av. En lång arbetsdag bakom mig och imorgon blir det att jobba samt plugga.

//Carco

P.s. lite snö fick vi imorse men den är redan borta..

8

Gillar

Kommentarer