Jag har tränings- och sexförbud

Kommer ni ihåg att jag undrade när den där käftsmällen skulle komma, när något skulle gå dåligt? Jo den kom nämligen igår.

Nu låter det här mycket värre än vad det egentligen är så ta det lugnt. I över en vecka har jag haft galet ont i magen och jag har inte känt så här tidigare. Och det här med att googla symptom är inte så bra. Så jag bokade en tid hos min läkare och bm och de konstaterade väldigt snabbt att jag hade en vattenfylld cysta som är lika stor som en mandarin. Så det var inte så konstigt att jag har tokont i magen. Dessutom har det känts typ som att man har en extra passagerare i magen och någon bebis kunde det inte vara så det var skönt att veta vad allt berodde på.

Medicin har jag fått och även både tränings- och sexförbud. Jag får endast ta lätta promenader, vet ni hur surt det känns nu när jag kommit igång med min träning? Jo super surt! Men det är för mitt eget bästa. Så om cirka 8 veckor räknas min cysta att vara borta men mitt förbud gäller "endast" 2-3 veckor. Då blir det dags för en återkoll, men som sagt, jag mår bra, jag råkar bara ha en vattenballong i magen som snart ska försvinna av sig själv.

Nu tycker jag att vi pratar om något roligare. Vet nu min familj kommer till Sverige och hälsar på mig i helgen, hur kul blir inte det😍

//Carco

Gillar

Kommentarer