Jag? Innebandyledare?

Vilka fartfyllda dagar det har varit och så duktiga deltagare på innebandyn. Igår och idag har jag fått vara innebandyledare. Ja ni läste rätt, JAG!. Kommer ihåg när jag gick i högstadiet och inte förstod något alls, men för några år sedan fick jag en utmaning, ett nytt jobb. Gymnastik åt personer med särskilda behov. Genom att förklara alla sporter och lekar som vi hade på ett mindre invecklat sätt så lärde även jag mig något. Nya lekar, sporter , regler och att anpassa allt till gruppens nivå.

Ännu idag har jag gymnastik åt personer med särskilda behov men förutom det så har jag Wau åt åk. 1-4 dvs. vi leker och motionerar tillsammans och nu är jag innebandyledare. Och vet ni hur roligt det är? Ja väldigt svettigt och ibland lite krävande att få ordning på många energifyllda barn. Så nu får jag fortsätta att vara innebandyledare åt killar i lågstadieåldern.

Lite mer beredd att få jobba på en förskola är jag nu också. Ja förutom att jobba som Au pair så får jag även möjlighet att extraknäcka på en förskola. Inte illa 🙂

Dags för mig att ta kväll. E helt slutkörd i kroppen efter 2 dagar med intensiv innebandy.

//Carco

Någon annan än jag som märkt hur länge det är ljust på kvällarna.

5

Gillar

Kommentarer