Jag, jobba hos Selga?

Ja det kan man fundera över vad jag ska göra där, nej men det finns en väldigt bra förklaring. Min arbetsuppgift kommer vara att ringa lantbrukare och fastighetsägare och försöka boka in möten med vår säljare och dem.

Så vad handlar dessa möten om? Jo kort sagt att se över ens nuvaranda elförbrukning och se möjligheter i förnybara energikällor och i detta fall solenergi.

När jag först fick höra vad jag skulle göra tänkte jag ” Hur tusan ska de få lamtbrukare att börja använda solenergi?” Det som känns bra för min del är att de gjort ett utskick med information och att de inom kort kommer bli kontaktade via telefon. Min uppgift är då att försöka få vår säljare på besök hos dem, alltså att boka in ett möte.

Jag ser det hela som en stor utmaning men ser även att detta jobb kommer ge mig mycket. Vet att jag kommer utvecklas i detta jobb och det ser jag framemot, en utmaning som jag är redo att ta. Så efter nyår börjar jag med mitt nya jobb, pendla mellan Norrköping och Västerås, men det bästa av allt är att jag flyttar in hos min pojkvän.

Mycket pågång men jag känner att det kommer bli bra!

Nu sitter jag som bäst på tåget mot Norrköping och ska jobba lite på kommunen. För jag har jullov!

//Caroline

9

Gillar

Kommentarer