JAG KOM IN!

Denna helg har varit helt underbar, har tillbringat den med människor som gör mig glad och det är ju huvudsaken. Så jag har varit lite överallt denna helg. Började i Västerås och slutade i Stockholm.

Som sagt så var jag på inträdesprov idag till Kaggeholms folkhögskola, ligger mitt ute i igenstans men ändå i Stockholm. Förstår ni den logiken? 5h prov sammanlagt, d.v.s. det är svårt att komma in. Många sökande och jag är nöjd med att ha gått vidare till 2:a omgången. Får se om jag kommer in. Programmet och skolan verkade riktigt bra så nu känner man sig så förvirrad, vet inte alls var jag ska plugga till hösten. Blir att ta en sväng till Norrköping och kolla in skolan för att få lite mer klarhet i vart jag vill. Men det löser väl sig, hoppas jag.

Annars så fick jag besked från den andra folkhögskolan och ja vad säger man? Jag kom in. Inte illa, för det provet jag skrev gick helt åt pipan, kunde svara på 1/10 frågor. Och det är ganska dåligt. Idag kunde jag svara på en massa frågor, ca 50/70 st, så jag hoppas verkligen att jag kommer in dit. Men till Jakobsbergs folkhögskola kom jag in, vill inte dit MEN jag kom in!

Dags att sova, steg upp 5.30 imorse så bakom denna skärm sitter en super trött tjej.

//Carco

8

Gillar

Kommentarer