Jag kommer klara det!

Trots väckning 4
04.25 har jag haft en mega bra dag! Jag hade en föreläsning mellan 8-10 som handlade om identitetspolitik och medborgarskap, super intressant och många frågor om mig som finlandssvensk dök upp att reflektera kring.

Efter dem föreläsningen bar det av hemåt och när jag är halvvägs ringer telefonen. Västerås riktnummer... kan inte vara något annat än jobbet som simlärare.  Och gissa vad! Jag fick jobbet, OM jag klarar dykprovet!
Så en snabb jobbstatus check :
- Fick erbjudande om att vara mötesbokare hos Selga i början av December. Processen med avtal etc var klart först förra veckan så jag kände att jag tackar nej till jobbet p.g.a. den långa rekryteringsprocessen samt att det inte leder till ett heltidssommarjobb.
- Jag jobbar extra som Vikarie inom förskola och skolverksamheter
- Har sökt en massa massa andra roligare jobb som kan leda till ett sommarjobb.
- Fick erbjudande om jobb som Simlärare idag och det betyder att jag har ett garanterat sommarjobb om jag klarar dykprovet.

Så när jag kom hem till Västerås bar det av till simhallen för att öva inför dykprovet som jag har på fredag. Dykprovet innebär att man skall dyka ner till bottnen på en bassäng som är 4,55meter djup och simma upp med en docka som väger ca 80 kg. Hua tänkte jag! Men det finns förstås en anledning till varför detta dykprov finns så det är bra men jag trodde inte att jag skulle klara det först.
Pratade med bsdvakterna om hur situationen såg ut och jag fick öva med dockan OCH jag klarade det! Jag fick upp en 80kg docka från en 4,55m djup bassäng. Det får man skryta om😉
Så som det ser ut nu så ska jag klara dykprovet på fredag, annars förtjänar jag en stor utskällning! Så håll tummarna!
//Carco

Gillar

Kommentarer