Jag, likna Dakota Johnson?!?

Hejj på er! Nu är jag äntligen hemma efter en lång bussresa på 9,5 h till kära Kronoby. UK 2016 har varit väldigt givande, dock hade jag förväntat mig lite hetare diskussioner men om man jämför motionerna från förra året så var de lite mer ”heta”. Förra året var det ”unisex sovsalar och könsneutrala äktenskapslagen” på tapeten medan i år var det gemensam religionsundervisning, nedskärningar och flyktingfrågan som diskuterades.

Vet ni vad som gjorde mig extra glad denna helg? Att folk kom fram och frågade om det var jag som hade den där bloggen eller om det var jag som var med som kandidat till Finlands lucia. Så kul att bli igenkänd. Och ännu roligare att få höra att ni läser min blogg. All kärlek till er♥

Ni som känner mig vet hur diskret och tyst jag är, eller hur? Det påpekade ett par killar i bussen, piinsamt. Det roliga men som inte alls är sant var att en av dem påstod att JAG liknade tjejen i fifty shades of grey, alltså Dakota Johnson. Håller ni med om detta? Jag gör verkligen inte det.

bildkälla: boomsbeat.com

Hoppas ni haft en toppen helg, ett sista tips: lovar ni något håll det! Annars blir någon besviken i slutändan.

Kram Carco

p.s Glöm inte att kolla in filmen från UK!

8

Gillar

Kommentarer