Jobbstatus

Situationen är på det viset att bemanningsföretaget som hade hand om tjänsten som mötesbokare hos Selga har inte hört av sig ännu. Det har gått över en månad sedan de sa att jag fick jobbet men de har fortfarande inte hört av sig. Varför? Ingen aning.

Jag har ett jobb som vikarie inom förskola och skolverksamheter på sidan om studierna, men inget garanterat sommarjobb. Sökt lite andra jobb det har jag, men det finns ett av dessa jobb som jag vill ha extra mycket.

Simlärare. Imorse var jag på intervju till jobbet som simlärare och det kändes som att intervjun gick bra och jag hoppas verkligen att jag får jobbet, för då ha jag ett säkert extra jobb och sommarjobb. Det som jag är mest nervös över är inte om jag får jobbet eller ej, utan det är om jag klarar dykprovet som man måste fixa ifall man får jobbet. Har läst på lite om vad för sorts dykprov det kan handla om och jag misstänker att det handlar om att dyka ner i en 5m djup bassäng och plocka upp ett föremål. Övning ger färdighet, visst? Så ifall det är så att jag får simlärarjobbet är det bara att ligga i och öva tills jag klarar dykprovet, ifall det blir aktuellt, vilket jag hoppas!

Svar på om jag får jobbet får jag nästa vecka så kära ni håll tummar och tår för att jag får bli simlärare och ifall jag blir det att jag klarar dykprovet.

Efter intervjun fick jag ett sms om att jag har ett jobbpass att gå till. Och denna gång blev det nästan förskola, förskoleklass och fritids har jag jobbat på idag och det gick bra. Imorgon är det skola som gäller, nytt schema, ny dag och nya möjligheter.

//Carco

Gillar

Kommentarer