Julstress

Hittills har det varit lugnt och harmoniskt men idag slog min julstress till. Har massor ännu som behöver fixas men jag är på god väg.

Idag har jag jobbat hela dagen, lämnat tillbaka den lånade domarklubban som vi använde till utställningen och lämnat in uppsatsen. Det betyder att nästan allt skolarbete är klart. Det enda som är kvar nu är den ekonomiska biten med vårt projekt men det tar vi efter jul!

Nu ikväll håller jag på och tvättar alla kläder då jag imorgon åker upp till Södderhamn, det betyder att jag har en hel resväska att packa ikväll och allt skall med, inget får glömmas! Det viktigaste är nog julklapparna, det som är standard att glömma är tandborste. Vet inte hur många nya tandborstar som jag fått hos min pojkväns föräldrar, så jag skall försöka få med den också!

Förutom det håller jag som bäst på att fixar lite matlådor, tänker att det är skönt att ha det färdigt fixat inför imorgon men även då jag kommer tillbaka till Norrköping, så jag slipper stressa med det då.

En tidig julklapp kom idag med och det var mina högskolepoäng, bara 7,5hp som fattas denna termin, men de kommer i januari. Nöjd som tusan är jag! Kikade även på lite distanskurser att läsa till hösten och om det går som jag planerat blir det en juridik kurs på distans samtidigt som jag har min kandidatuppsats att skriva, vi får se hur det går.

Nu är det dags för mig att återgå till allt stressande!

//Carco

9

Gillar

Kommentarer