Kallelse till inträdesprov!!!

Hela denna vecka blev det så att jag jobbar på förskola men man klagar inte. Förutom att man e tvungen att gå upp 6.00 varje morgon, men annars e det nice. Några nya smeknamn har man fått denna vecka och dessa är:

Fröken, Fröken Carco, Fröken Carro, Carro, Fröken Caroline, Du tjejen från Åland, tjejen osv. Inte lätt med en ny fröken på förskolan.

Ett nytt ord har jag också lärt mig ”att vabba” liksom va? Aldrig hört det förut men tydligen betyder det att vara hemma med sjukt barn, tänk att man lär sig något nytt varje dag.

MEN! Vet ni vad det bästa var idag!?!?! När jag kom hem från jobbet plingade det till i min mobil och jag hade fått mejl. Inte vilket mejl som helst utan från en skola som jag sökt till. Har sökt till 2 folkhögskolor i Sthlm till journalistprogram som plan B om jag inte kommer in till Universitetet. Men just dessa folkhögskolor är det sjukt många som söker till och jag gick vidare till del 2 d.v.s. inträdesprov vilket är ett samhällskunskapsprov och ett textprov och även en intervju. Så spännande och så härligt.

Blev att fira en massa saker ikväll så det blev ett restaurangbesök. Inte helt fel. Önska mig lycka till den 9e maj! Då ses vi i Stockholm!

//Carco

8

Gillar

Kommentarer