Kan det bli bättre?

Som ni kanske märkt har jag haft och har en väldigt fullspäckad vecka. Kom hem lite efter 21 nu ikväll och är väldigt trött.

Imorse hade vi ett möte med Ingelsta shoppings marknadskordinator angående vår utställning Rising Down och vi blev lovade att få ha vår utställning hos dem under hela vecka 50. Helt fantastiskt! Och det blir bättre för vi fick också vår budget godkänd så det betyder att det barar att köoa material och börja tillverka allt. Hur bra som helst! Jagr super lycklig och stolt över vår projektgrupp för hela vårt projekt hängde på detta möte.

Efter mötet blev det lite black friday week shopping. Hittade 2 ursnygga tröjor och lite underkläder. Här kommer bild på den ena tröjan, kommer bild senare på den andra.

Sen nu ikväll har jag jobbat som mentor och efter det var det after work med Kultursidan. Roligt med ett interaktivt performance som hette ”En guidad visning av slutna manliga rum” av koreografen och dansaren Carl Olof Berg.

Bildkälla: Riksteatern

Spännande och annorlunda! Även maten vi fick vad utstökt! En liten extra detalj där var att porslinet som vi åt maten på var från 1920 talet, så gammalt och välbevarat. Tack och lov klantade jag mig inte, utan allt var helt när jag ätit klart.

Tack för en fin kväll!

Godnatt!

//Carco

9

Gillar

Kommentarer