Kärleksblask och en applåderande publik i biosalongen

Ni som inte har sett mamma mia 2, ni har missat den bästa filmen någonsin. Jag och resten av publiken skrattade, grät, sjöng med OCH när filmen var slut applåderade vi. Jag har aldeig varit med om att man applåderar i slutet på en film på bion. Men wow!

Nu sitter jag på bussen till Uppsala och lyssnar på Mamma Mia låtarna från filmen. Sen bär det av till Söderhamn från Uppsala. Just denna gång var det oerhört tur att jag tog bussen för det brinner i Västerås precis vid tågspåret så tåg blev försenade och inställda...

Sen längtar jag som en galning efter min pojkvän! Jag har inte sett honom på över en vecka och det känns som en evighet! Jag har saknat klart nu,ni vet sådär i filmerna när tjejen är överlycklig när hon ser sin kille och hoppar upp i famnen. Precis så kommer det se ut ikväll.

Dessutom börjar jag förstå vad min mamma pratat om att man inte tröttnar på en kille när det är rätt. Jag har aldrig förstött hur man kan stå ut med en människa i så många år? Nu vet jag hur det kan vara möjligt. Det där pirret i magen, känslor som blir starkare, hur förbannad man kan vara och ändå tycka om varandra. Hur fruktansvärt fel han kan ha och jag alltid rätt, eller hur var det? Ja, jag förstår vad det betyder att man hittat den rätta.

Nu får det vara nog med kärleksblask, sammanfattningsvis : Gå och kolla Mamma Mia 2, och jag har fattat grejen med äkta kärlek. Vad det betyder med " den rätta".

//Carco

Gillar

Kommentarer