Konferens om mina bröst - resultatet efter operationen är här

Och jag som tänkte att min dag inte kunde bli sämre.

Började faktiskt dagen riktigt bra. Pysslade lite smått här hemma och gjorde en god lunch.

Sen bar det av till jobbet. Fick veta att jag skulle ut på uppdrag och jag kände mig helt plötsligt naken utan smink. Det är den veckan i månaden då jag får hakan fylld med finnar. Att man ens ska bry sig om en sån skitsak. Tack och lov kändes jobbjackan lite extra snygg och matchade skorna så då kändes det lite bättre. Småsaker som blir stora saker.

Så sammanfattningsvis hade jag lite skönhetskomplex över mina finnar och lite mensvärk på det.

Det är förresten 3 veckor sedan min operation idag och när jag satt på jobbet tänkte jag för mig själv att analysen med svaret borde komma vilken dag som helst.

Så när jag kom hem kollade jag i min journal online och där var en ny anteckning. Bröstkonferans. Det var rubriken. Oj? 5 läkare med flera stod det att hade deltagit. De har alltså haft ett möte där de diskuterat resultatet av analysen av min klump i bröstet. En konferens om mitt bröst? Det om något känns ju lite konstigt.

Enligt journalen så var det en phyllodestumör som var "Radikalt opererad" och var godartad. Förstod inte så mycket av det, men godartad låter bra i varje fall. Resultat efter analysen är att jag under 3 års tid ska undersökas en gång per år.

Ja det är bra att det följs upp, men när jag ringde första samtalet till bröstenheten och berättade om klumpen var det inte så här det skulle bli. Enligt dom skulle jag inte ens ha behövt undersökas och nu ska det följas upp i 3 år.

Det känns jobbigt med allt det hela. Trots det är jag tacksam över att det inte var något värre.

Om ni varit med om något liknande får ni gärna dela med er i kommentarsfältet eller mejla mig❤️

Tjejer! Undersök era bröst!

//Carco

Gillar

Kommentarer