Let´s talk about boobs

Det värsta jag vet är att shoppa bh:er för det finns aldrig min storlek och nu i helgen var det dags att köpa en ny. Senast jag skulle shoppa en bh gick jag igenom alla butiker tills jag äntligen hittade en i min storlek och då var jag så trött på att leta så det blev den. Nu var det dags igen och vi gick igenom alla butiker igen och som vanligt finns det massor av de ”vanligare” storlekarna men ingen åt mig.

Till slut säger min pojkvän som var med mig ” Men kan du inte testa en med lite mindre kupa”. Jaja tänkte jag, varför inte. Kan berätta att den var för liten precis som jag antog. Längst in i ett hörn fanns en i min storlek, kan ni förstå glädjen inom mig när jag ser en bh i min storlek och som är snygg? Det händer inte ofta! Den bh:n made my day! Inget skämt alltså, var överlycklig resten av kvällen♥

Så vad är problemet? Jo jag har en väldigt liten omkrets och en lite större kupa och tydligen är det inte så vanligt att ha 65E. Har fattat det nu. Och många föreslår att man skall testa olika storlekar i olika butiker för att det varierar men den erfarenhet som jag har så spelar det ingen roll utan det är endast ”min” storlek som passar.

Har läst många blogginlägg om tjejer som har större omkrets men även stor kupa och att de också har samma problem att köpa bh:er. Men jag har aldrig läst om tjejer i min situation som har liten omkrets och lite större kupa.

Så till er, var tusan köper ni underkläder? Är det dags för mig att inse att jag måste börja köpa online ?

//Carco

p.s Hittade den mest passande bilden någonsin!

Källa : pinterest

7

Gillar

Kommentarer