Man blir allt lite knäsvag

Wow, nu har jag i över en vecka gått runt med ett leende på läpparna, varit glad och så sjukt inspirerad! Även peppad och taggad. Tänk vad det ideella engagemanget kan ge tillbaka och så mycket Svenska FN förbundet ger sin medlemmar.  Har sagt det tidigare, men jag har lärt mig så mycket!

Idag vankades det seminarium med Efraim Gomez, som är chef över FN-enheten på Utrikesdepartementet. En intressant diskussion och frågestund! Sen kan jag erkänna att han inte ser helt dum ut, men vem blir inte lite småsvag i knäna av Efraim Gomez?

Foto nr.3 : Elias Aspudd

Jag lärde mig mycket nytt om Sveriges roll i FN och säkerhetsrådet. Sen är det helt galet inspirerande att Gomez har den arbetsuppgift som han har för hans unga ålder. Han fick sin nuvarande arbetsuppgift när han var 32år och det är ovanligt!

Dagens andra positiva är att antagningsbeskedet kom idag för extra kurser till våren. Jag kom in på 3 kurser och har bestämt mig för att läsa en introduktion i marknadsföring samt en kurs i internationell politik😍 Nu kör vi!

//Carco

Gillar

Kommentarer