Mansgrisar och fulla människor

Denna söndag blev det en lång sovmorgon. Skönt efter gårdagens fest. Vill ni höra hur det gick?

Kvällen började med att vi åkte till en kompis till min kille för att förfesta och äta mat. Planen var att vi ALLA skulle hjälpa till och göra maten. Blev ju inte riktigt så. Vi kom dit och det märktes verkligen att det var en kille som bodde där. Lägenheten var kaos och det luktade sopor, ungefär som på en soptipp. Fy tusan vad det luktade! Efter ett tag kom resten av killarna. Jag var enda tjejen där, kul när det uppstår tjejproblem(berättar senare).

Sen var det dags att börja fixa mat. Det blev jag och min pojkvän som fixade det. Eller ja jag fick jag fixa allt själv senare eftersom att en av killarna var en riktig mansgris. Han visste inte ens hur man strykte en skjorta så det hamnade min pojkvän att fixa. Ja ni kan ju gissa hur glad jag jag var av att stå och fixa mat i ett svinigt kök utan ordentliga redskap åt några killar som söp.

Ni kan ju gissa om mitt finska humör kom smygande fram. Var vrålsur inombords. Det var inte poängen att jag skulle fixa allt själv, jag skulle ju vara en del av gemenskapen. Eller? Tack och lov har jag en underbar pojkvän som hjälpte mig med allt♡

Under tiden som vi fixade maten fick jag lite små ont i magen men tänkte inte desto mer på det förrän jag gick på toa. En mellanblödning( pga nytt preventivmedel), inget skydd alls och endast killar där. Gissa om jag höll på att dö inombords. Eftersom att vi skulle på en hemmafest senare så tog jag endast med mig min plånbok alltså inget trosskydd/bindor eller tamponger. Fick vinka till mig min pojkvän till toan och berätta vad som hänt. Detta var nog det pinsammaste någonsin. Tack och lov ordnade allt sig 10minuter senare. Bara min kropp som vänjer sig med det nya preventivmedlet.

När vi käkat klart kom skjutsen så vi åkte till den riktiga festen. Gick riktigt bra trots att jag inte kände nån annan än de jag åkte dit med. Vid ungefär 23.00 var det dags att utrymma huset, tjejens föräldrar var påväg hem. Hur hon lyckades städa undan alla burkar, fulla människor och spyor i hennes tillstånd har jag ingen aning om. Seriöst jag har aldrig sett människor ligga i hörn och spy och inte veta sina gränser alls. En kille mådde super dåligt och så kommer en annan och erbjuder honom lite alkohol och han dricker. Man ba va? Du däckar på golvet och fortsätter supa? Var är felet? Iofs har jag aldrig varit på en hemmafest förut men ja herregud hur människor kan vara då de är påverkade av alkohol.

Kvällen fortsatte på krogen och där var det riktigt bra. Såg en kille som jag verkligen inte tycker om. Minns ni i somras när jag berättade om de två killarna som sa allt elakt de nånsin kunde komma på åt mig? Ja en av de var där på krogen och hånflinade. Skulle haft lust att ge honom en smocka, men då hade jag varit lika korkad som han.

I stora drag var kvällen helt ok. Min pojkvän såg till att jag trivdes och det är jag glad över. Lyckligt lottad som har honom♡

Idag har vi hälsat på hans farföräldrar och packat. Fixat mina nya skor har vi också gjort. Nu är vi påväg mot Västerås och imorgon skolan i Norrköping.

Ta hand om er♡

//Carco

6

Gillar

Kommentarer