Mer orättvist blir det inte!

Det blev en toppen dag igår helt enkelt. Bästa sällskapet och fullspäckat schema, men sånt är livet. Idag har jag hunnit med massvis. Varit i plugget, besökt skatteverket (haha tycker jag är där jämnt och ständigt) för att ta reda på hur det ligger till med inkomstdeklaration här i Sverige, sen har jag även fixat matlådor, städat och krånglat med tvättandet. Ja ni vet det där med att tvätta förhand då man är lite för sent ute med att boka tvättid.

Eftersom att jag skall göra en lite speciell och viktig grej imorgon var jag tvungen att tvätta dessa kläder för hand. Dock gick det inte så bra. Mina nya jeansbyxor som jag tvättade färgade hela vattnet blått, vad det beror på har jag inte en aning om. Så för tillfället är hela halva mitt badrum blått p.g.a. jeansbyxorna…

MEN vet ni vad som är det mest orättvisa på länge enligt mig. För nån vecka sen var jag och min kille till Söderhamn och den morgonen hade det snöat, när vi kom fram var all snö borta. Och det värsta av allt, nu snöar det hemma i Finland på många olika håll. Men finns det nåån snö här i Norrköping eller Västerås, svar nej. Så himla orättvist, snälla ge mig lite snö. Har blivit lovad pulkaåkning i vinter, svik mig inte nu kära moder natur!

//Carco

P.s så hät trist är min skolväg, fylld med bygg och ingen snö alls…

1

Gillar

Kommentarer