Min framtid avgörs om ca 60 dagar

Kan ni förstå hur snabbt tiden går? Jag lever redan i förtid, kanske man inte kan säga så men jag har trott att det varit onsdag hela dagen. Tack och lov så har jag trott fel!

När man kom hem idag så var det ett sådant perfekt fotoväder så jag var bara illa tvungen att fotografera den vackra himlen. På tal om det, har ni nånsin varit på en springtur sent på kvällen då det är norrsken? Rekommenderas varmt. Kändes lite som att vara ute och springa i rymden fast ändå inte. Mysigt i alla fall.

Lillsyrran påminde mig idag om att det är ca 50 dagar till hon fyller år och det var ingen glad nyhet för mig. Inte att hon snart fyller år utan att snart är det STUDENTSKRIVNINGAR. Någon annan än jag som får kalla kårar och ångest av bara tanken. Usch och fy! Det är dessa prov min framtid hänger på, om jag blir student och kan söka vidare.

Herregud vilken press och stress det blev helt plötsligt. När man skulle sluta 9:an var det bara vanliga prov och ett slutarbete i svenska, då fick man ändå betyget i handen på våravslutningen. Men nu är det lite annorlunda. Hade jag gått i gymnasium i Sverige hade jag blivit student oberoende av hur dålig jag är men nu hänger det på om jag blir godkänd i matematik. Kan ni förstå hur absurt det känns o säga att min framtid hänger på ett slutprov i matematik?

Önska mig många många lycka till, jag kommer behöva det♥

//Carco

7

Gillar

Kommentarer