Min icke dolda talang

Att kunna prata är inte alltid något som folk hurrar över. Jag älskar att stå på en scen och prata, föreläsa eller vad det nu är. Samma framför en kamera, jag får en adrenalin kick av att det. Många hatar att stå på scen, men jag är raka motsatsen.

Ända sedan jag varit liten har pappa kallat mig familjens politiker. Varför? Ja för jag pladdrar på jämt och ständigt och om ingen lyssnade kunde jag prata för mig själv på rummet. Då kunde pappa fråga " Vem pratat du med?". Vaddå pratar med? Jag pratar inte med nån annan än mig själv.

Det här med att prata har sina födelar och nackdelar. Det är fantastiskt bra att jag kan gå en publiks uppmärksamhet när jag håller i en föreläsning eller presentation. Men ibland kan jag pladdra på konstant utan att se mig för om den jag pratar med lyssnar. Så när jag frågar något av min pojkvän nån dag senare får jag ett " Va? Det har du inte sagt". Så ja det har sina fördelar och nackdelar med att prata.

Dock kan jag också lyssna! Så helt värdelös är jag inte😉 Men de vänner som jag brukar umgås med är ganska likasinnade och pratar i de flesta fall lika mycket som mig, om inte mera.

Fick höra på simlärarutbildningen att jag skulle passa att jobba på Bolibompa, efter att jag hade haft min presentation. Bolibompa och politiker hur ska det gå? Kulturministern Alice Bah Kunkhe har jobbat på Bolibompa, så kan hon så kan jag? Hennes karriär är väldigt fantastisk enligt mig, skulle inte ha något emot att byta med henne. Men vi får helt enkelt se vart jag hamnar.
//Carco

Gillar

Kommentarer