Min lilla bebis

Som jag tidigare nämnt så finns det en hobby som jag verkligen inte skulle kunna begrava och det är ju förstås min blogg, min lilla bebis. SÅ mycket tid jag lägger ner på den och så många timmar det har blivit genom åren. För er som inte följt mig så länge så är det så att jag bloggat sedan jag gick i årskurs 5, hur galet är inte det? Det är ungefär halva mitt liv! Dock var det först när jag började gymnasiet som det blev mera seriöst och under höstadie/gymnasieperioden som jag verkligen behövde bloggen. De inlägg som fortfarande ligger ute är från februari 2015, hur länge sedan är inte det!

Bild: Sofia Ravald

En sak kan vi ju konstatera och det är att jag blivit äldre, mognat och blivit frisk från min ätstörning!!!

Det finns några perioder då min blogg verkligen betytt massor för mig och en av dessa var under ätstörningen, att bara kunna få skriva av sig och få stöd av alla fantastiska läsare. Ja ni är helt underbara <3 Det var en mörk period och att scrolla bakåt och nu kunna se den resa jag gjort, nej jag tror det knappt själv.Utöver det var det också en period då det dök upp många hot om sexuella trakasserier och det i sin tur ledde till polisanmälan som precis som de flesta andras som gäller liknande saker läggs ned. Väldigt synd att det är på det viset. Att även under den perioden kunna ha bloggen och alla läsare som stöd och idag kunna gå tillbaka och se vilken resa jag gjort. Sen är det absolut så att det är många många andra personer som varit ett stort stöd under dessa perioder, men i detta inlägg tänker jag fokusera på vad bloggen gett mig.

Min flytt till Sverige var ett oerhört stort steg för mig, att våga gå min egna väg. Jag tror inte att jag hade haft de instressen som jag har idag utan bloggen och inte heller samma karriärsmål. Bloggen har hjälpt mig att få styrka och tro på det jag brinner för.


Jantelagen är väldigt stark både i Finland och Sverige, men trots det ska man våga gå sin egna väg, tro på sig själv.

Att idag kunna blicka tillbaka i tiden tack vare bloggen är fantastiskt, det är lite som en dagbok. Jag lovar att det kommer bli flera år med bloggen. Bloggen och jag.

Och ett super tack till att fina läsare igen! Ni är guld värda❤️

//Carco

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer