Mina vänner skulle tappa hakan om de fick veta

Vissa dagar är inte riktigt mina dagar, igår och idag känner jag att jag har extrema humörsvängningar och bättre blir det inte med romantiska komedier och glass. Och till er som bara är tvungna att kommentera och fråga om jag är gravid, så är svaret NEJ!

Sen till er som inte orkar med gnäll, tjafs och klagomål kan skippa detta inlägg ;)

Här kommer min klagosång:

Jag älskar "barnsliga" grejer, ja ni vet såsom vattenparker, nöjesfält, allt sånt är verkligen det bästa jag vet. Även musikaler och att gå på teater, det är fantastiskt. Min pojkvän hatar sånt och då menar jag verkligen hatar sånt. Det var en söndagskväll för någon vecka sedan så skulle vi kolla på Dirty Dancing, vet ni vad han gör då? Jo han plockar fram sin arbetsdator och börjar jobba, vi är väldigt olika så att säga.

Men det allra värsta var nog idag, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men lite smått irriterad är jag. Vi pratade tidigare i sommar om hur det hade varit att åka till Leksand sommarland eller liknande, åh det hade varit rena rama drömmen enligt mig. Enligt min pojkvän är det mardrömmen; skrikande ungar och att det bara är jobbigt och tråkigt. Vet ni var han befinner sig idag? Jo på Leksand sommarland tillsammans med sina vänner. Hans ursäkt är att han kan göra det om det är en större grupp men inte om det bara är en person, såsom jag. Kan ni förstå min irritation?

Sen funderar jag på mitt liv också, mina vänner skulle tappa hakan om jag berättade hur förvirrad jag var inför min framtid, jag är ju Carco som har allt planerat för flera årtionden framåt. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra och jag vet inte riktigt var jag ska börja. Ett år kvar i plugget och sedan ska jag stå på mina egna ben i den stora världen, skaffa heltidsjobb och lösa allt.

Min stora stora dröm är att jobba som programledare, hallåa eller varför inte leva på sociala medier, ja drömma går ju, men det är en bra bit dit. Jag vill testa på en massa och mitt sommarjobb i år har gett mig så mycket på vägen! Jag vill göra reklam, vara med i en film, resa runt jorden och ha en mops som heter Bruno. Ni vet sådant som alla vill ;) 

Men det första som jag borde lista ut är vad jag ska göra efter mina studier. Det finns en grej som jag är oerhört sugen på att göra, vilket är att åka utomlands och volontera någon månad eller söka in till Svenska FN förbundets internationella praktik, det hade varit jätte lärorikt och spännande. Samtidigt har jag ingen lust med att mitt förhållande ska ta slut på grund av att jag vill åka utomlands några månader. Beslutsångest.

När man var liten ville man bli stor, men vissa dagar vill man bara bli liten och inte tänka på sin framtid så mycket.

Nej vet ni vad, nu får det vara nog på min klagosång och ja min pojkvän är inte så pjåkig heller, inte är det hans fel att hans vänner ville och åka vattenrutschkanor, ååh vad orättvis! Livet vet ni, livet.


//Carco

Gillar

Kommentarer