Mitt 2016

Nu är snart året 2016 förbi men innan dess tänkte jag dela med mig utav mina favoriter från detta år.

Året började med en resa till storstaden Stockholm, fick bland annat kolla in det nya köpcentret Mall of Scandinavia. Ja imponerad är bara förnamnet.

Bildkälla : freedomtravel.se

Efter resan var det plugget som gällde, mitt nyårslöfte var att bli student våren 2016 och för att uppnå det målet var det mycket pluggande. Dvs klara av alla studentexamensprov. Men godkänd blev jag;) Till och med i matematik!

Sista gången jag deltog på Ungdomens kyrkodagar var även iår. Sorgligt men oerhört roligt. Nästa år är det någon annans tur att sitta med i plenum och bestämma olila viktiga saker.

15e februari var det min 19e födelsedag. Denna firades stort tillsammans med vänner och släkt. Snart skulle jag nämligen ut i stora världen. Sverige närmare bestämt.

Förutom min födelsedag så var det även PENKKIS! Detta år äntligen min tur att vara med och anordna detta.

Efter allt pluggande var det dags att söka in till universitet och som ni kanske vet så kom jag in på min första plats men det händer långt senare. Slutet av mars början av april var det packa packa packa som gällde. Jo jag skulle åka iväg som au pair till lilla Långtora i Enköping.

Men mitt i allt packande fick jag även en paus med Påskdramat som vi hade i vär kyrka. Där var jag med och agerade berättarröst. En riktigt rolig upplevelse.

Efter allt detta var det dags att säga förväl till alla vänner och släktingar för nu bar det av till Sverige. Lilla jag skulle ut på äventyr.

Men efter många timmars resande kom jag äntligen fram! Långtora, här skulle jag jobba som au pair fram till augusti då skolan börjar.

Den 8e april flyttade jag till Sverige och den 16e april skulle det hända något som ändrade allt. Den 16e april var jag super nervös. Fjärilar i magen, hjärtat gick i 300 och jag höll på att dö av nervositet. Aldrig varit så nervös. Då befann jag mig i Västerås och träffade min stora kärlek. Han hade hunnit bo 2 veckor i Västerås innan han hittade mig o jag endast en vecka i Sverige. Hmm vad är ens sannolikheten?

Veckorna gick och det blev Valborg. Även dags att träff hans föräldrar för första gången. En nervös Carco igen! Men det gick bra 😉 Årets första dopp blev det också den helgen och en resa på ca 90km för att åka på en fest där min pojkvän kände en kompis kompis kompis kusin eller något i den stilen. Killar asså 😉

Kommer ännu ihåg vad au pair mamman sa ” På sommaren kan det vara svårt att vara ledig då vi brukar åka till vårt somnarställe i Söderhamn” Gissa vems föräldrar som bor där ? Jo min killes så där löste det sig snabbt och smidigt.

Våren gick snabbt och det blev dags för mig att åka hem och ta studenten. Kände mig som en livslevande prinsessa den dagen♡

Efter studenten var det dags att åka tillbaka till Sverige och börja planera pojkvännens födelsedagsfest. Ja som ni säkert minns blev den överraskningsfesten en succe. O han anade ingenting. Får se vad vi hittar på nästa år;)

Midsommar har jag också hunnit fira på svenskt vis.

Juli kom och det blev dags för semester. Och vi spontanåkte till Kreta, bästa resan någonsin med bästa resesällskapet. Efter denna resa lärde jag mig vad han var extremt dålig på och vet ni ibland är han mer stressad o sur än mig. Händer inte ofta men det hände när vi hamnade i Norrköping i regnet o kollektivtrafiken inte var på vår sida 😉

Äntligen fick jag dessa flätor för första gången. Minns att jag alltid var så avundsjuk på de andra tjejerna i lågstadiet då de varit söderut o aldrig jag och varje gång var de så fina i håret. Denna gång var det min tur.

Snart blev det augusti och jag stressade med att hitta lägenhet eftersom att jag fått studieplats i Norrköping. Lägenhet fick jag och som sagt jag har världens bästa pojkvän. Han hjälpte mig så mycket med lägenheten och fin blev den!

P.s ser ni vad brun jag är på bilden!

Mitt au pair jobb tog slut och det var dags att flytta hem till killen en vecka innan skolan skulle dra igång. Skolstarten gick bra och nollningen var suverän. Sittningar, aktiviteter och nya vänner.

Hösten gick och det blev dags för Justin Bieber konsert i Stockholm. Bästa och läskigaste dagen i hela mitt liv. Konserten var fenomenal! Men att få sin mobiltelefon stulen när man behöver den som mest var lite traumatiskt. Dock kunde jag konstatera att min pojkvän verkligen gör allt för mig efter denna händelse. Äkta kärlek är det♡

Besök av släkt har jag haft i Norrköping, träffat vänner, rest, kalasat, fått jobb och haft full rulle. Massor har hänt detta år.

Ovveinvigning har vi också haft och den glömmer man inte i första hand. Så skitig har jag aldrig varit!

Lilla jul är en tradition som jag tagit med till Sverige och jag kan lova att min pojkvän lärt sig vad det går ut på. Han är godkänd 😉

Vi får inte glömma de tidningsartiklar jag varit med i här i Sverige. Speciellt den om jodel grejjen 😉

Sen blev det dags att åka till Finland för att fira jul och nyår och träffa alla släktingar och vänner. Full rulle vet ni.

Sist men inte minst så är det nyår. Eftersom att jag är i Finland och min pojkvän i Sverige får vi kolla på denna bild. Nyårskyssen. Den får du vänta med till nästa år♡

Kort sagt, det bästa med 2016 var att det blev vi♡ Älskar dig♡

Gott nytt år på er!

//Carco

6

Gillar

Kommentarer