Mitt bröstprojekt

Vilken underbar dag det har varit idag, sol och 20 grader varmt. Våren är här😍 Min vinterfoundation passar inte längre utan med den ser jag brun ut med, så det är skönt med lite sol!

Vi tog en sväng till huvudstaden idag för att shoppa lite. Nya vårkläder och nödvändigheter. Han hittade en hel del, lite sämre gick det för mig. En ny foundation, ögonbrynspenna och ett par solbrillor kom jag hem med.

Nya underkläder behövdes, mist sagt och det är inte det lättaste. Ännu värre när hon som jobbar i butiken säger att jag måste gå upp i kupa. Smal runt omkring och stor kupa, hittade 1 bh i min storlek, 1 enda!!! Men den var helt basic så det blev inget av det. Blir att börja beställa bher via nätet istället, jag har gett upp hoppet på att hitta några snygga bher med storleken 65F bara sådär. Ja jag klagar, men det är otroligt jobbigt.
Det första man gör när man går in i en underklädesbutik är att fråga om dom har ens storlek och då kommer det alltid en antingen ögonbrynshöjande blick eller ett lite udda smile och så säger de något i stil med " Haha ja det var bra att du kom fram och frågade", och så slutar det med att de inte hittar någon bh. Wondeful!

Det var mitt klagande idag, nu ska jag ladda upp inför morgondagens konsert!

//Carco

p.s Sa jag att det blev ett besök på dunkin donuts 😍

Gillar

Kommentarer