Mitt hjärtas hem

Minns ni förra året vad jag höll på med? Teaterövningar och föreställningar osv. Denna sommar var jag som åskådare istället för skådespelare. Några positiva förändringar såg man i pjäsen från föregående år och en hel del nya duktiga skådespelare.Skådespelarna som även var med 2a året så såg man en positiv utveckling och i vissa scener blev man riktigt ”med” i även om man visste vad som skulle hända till näst. Även läktaren var nybyggd, mycket bra och bekvämt för publiken. Sen så var ingången också ny och den gjorde det trevligare att gå in på teaterområdet och sätta sig i publiken.

En negativ sak var att föreställningen började 10 minuter senare, men det berodde på att det var så varmt i solen och många behövde vatten, så det var ändå inte så stort minus. Hade fått höra en hel del kritik om ljudet innan, men denna gång så var ljudet relativt bra. På några ställen var man tvungen att lyssna extra noga för att höra deras repliker. För mig gjorde det inget jag har ännu unga öron, men tänker främst på de äldre i publiken.

Och jisses vad det blev bra väder, det var jag inte alls förberedd på. Så den där solkrämen som var 50+ hade behövts! Har en extremt vacker kräftrygg för tillfället, men det skall väl gå att fixa. Jag överlevde 😉

Noterade bara att på ett enda ställe så klantade sig en skådespelare med repliken men annars löpte det på som smort. En skylt hade glömts kvar på scenområdet efter pausen, men det fixade hon som hade huvudrollen smidigt. Tror inte många lade märket till den missen. Sen lite små saker men annars helt underbart.

Satt och njöt under hela föreställningen och det var så roligt att få se pjäsen som åskådare denna gång. Min kommentar till hon som spelade min roll: Du gjorde det fantastiskt bra! Tack för en fin föreställning //Carco

BILDKÄLLA: http://hjonteatern.com/press/mitt-hjartas-hem-press/ Fotograf : Sandra Lybäck

0

Gillar

Kommentarer