Morgonkaos

Ni vet de dagar då man har skolfotografering eller något liknande. Man vaknar alltid upp och ser ut som ett monster. I alla fall jag. Seriöst mitt hår stod åt alla håll och knappt så det gick att rätta till.

Eftersom det bär av till Söderhamn i eftermiddag så blev det lite småstressigt med packandet vilket resulterade i att jag inte hann göra någon frukost. Hann precis med tåget till Norrköping (ska till skolan idag). Skönt det i alla fall, MEN matlådan ligger hemma i kylen. Nej vet ni vad skulle kunna börja gråta då allt bara kaosar.

Det tar tyvärr inte slut här. Sen har jag ett stort plåster som ligger och skaver och är öm, från veckans läkarbesök. Älskar livet.

Sedan är mitt passerkort till skolan borta, hur tusan har jag lyckats tappa bort det?

Kort sagt så har det varit en kaosartad och stressig morgon. Nu väntar fotografering i skolan till examensboken och jag ser ut som en häxa. Eller kanske ett mumintroll? Och mitt hår, är det inte dags att klippa sig igen?

Jag tänker att även denna dag löser sig. Och håll tummarna för att fotot blir fantastiskt. Eller i alla fall skapligt. 🙈

Hoppas er morgon varit mindre kaosartad!

//Carco

Gillar

Kommentarer