Nån annan det hänt för?

Ja nattens händelse var nog något utöver det vanliga;)

Somnade ca halv tolv igår och en halvtimme senare vaknar jag i panik. Min pojkvän är inte där, har för mig att han låg brevid mig då jag somnade. Så ropar på honom men får inget svar. Vad tusan? Har han lämnat mig mitt i natten? Hur dum får man vara?

Kliver upp ur sängen och går till badrummet för att kolla om han är där men nej, tomt.

Får lite smått panik, vart tusan har han tagit vägen? Går tillbaka till sängen och ringer honom. Hör att nån svarar o mumlar ngt oförståerligt. Så här lät vår konversation :

– Robert? Robert? Robert? Var är du?

– Hemma svarar han

– Men va du ska ju vara här, varför är du där?

– Jag är hemma, ta det lugnt och sov lite till svarar han.

Precis när han säger det vaknar jag till helt och hållet. Plingar till för mig att jag endast drömt att han varit där.Så jag säger att det är lugnt och lägger på.

Imorse skickar jag o ber om ursäkt för att jag väckte honom mitt i natten men han säger att det är lugnt. Då förklarar jag att jag fick lite smått panik o därför jag ringde.

Då fattar han noll. Han påstår att jag drömt hela allt och att jag aldrig ringt honom. Men då han kollar sin samtalslogg inser han att jag har rätt.

Precis som alltid har jag rätt;) Så det som har hänt är att han har svarat i mobilen i sömnen då jag ringt och pratat i sömnen. Jag minns allt men han minns inget. Ja knasig pojkvän.

Just nu är jag påväg till honom♡ #långhelg

//Carco

8

Gillar

Kommentarer