När det inte är så enkelt som man önskade

Nu har vi verkligen kommit igång med vårterminen. Full rulle och en massa föreläsningar och seminarier på schemat. Ska bli en rolig men intensiv vår detta. Så vad har jag hittat på idag? Jo först 2 föreläsningar i plugget och efter det hem och äta mat och sen vidare på övning med kören. Som bäst sitter jag med en bildanalysuppgift tills imorgon.

Full rulle varje dag helt enkelt. Men på torsdag då händer det en massa roliga grejer. För det första så fick jag en ny tidigare tandläkartid. ÄNTLIGEN ska jag få gjuta av mina tänder för att få ytterligare en ny bettskena. Ja det har ju inte gått så bra på den fronten, är inne på min 3e nu. Tack och lov så har dom höjt åldern för den fria tandvården. Efter det bär det av mot Västerås.

Sen på fredag så bär det av igen men denna gång mot Söderhamn. Tydligen så skall det vara världens fest där på lördagen. Ja lite smått nervös är jag om jag får säga det själv. Som jag förstått det så är Söderhamn både stort och litet samtidigt. Alla känner alla och detta har ju sina för och nackdelar. Kommer man som ny till en sån plats så får man kämpa lite. Alla har sin plats redan och allt skall vara som det alltid varit. Och så kommer det vara på lördagens fest.

Alla kommer känna alla utom jag som endast känner mig pojkvän. Har inte ens klickat med hans vänner ännu. Känner mig lite besviken, nervös, frustrerad och förtvivlad inombords. Hur svårt kan det egentligen vara att komma som ny till en grupp där alla känner alla? Väldigt svårt tydligen. Ja det tar sin tid, men jag känner att det har tagit lite väl länge nu. Och har man inga gemensamma intressen heller är det väldigt svårt må jag säga.

Nåja tillbaka till det där med festen. Det kommer väl vara kul att gå dit, känns som att detta är lite sista chansen att klicka med hans vänner. Ja och jag vet vad mina vänner hemma i Finland tänker ”Va har Carco problem att komma in i en grupp, det har aldrig hänt förut, kan inte vara sant”.

Nej det trodde inte jag heller men denna gång är det krångligt. Vill bara att alla bitar ska falla på plats och att jag ska kunna vara Carco i denna grupp och ha något att prata om med dem. Låter lätt som en pannkaka men så är det inte denna gång. De som känner mig vet att jag är en riktig pladderapa, men där är jag inte mig själv. Ja det kanske beror på att man inte vet vad de tycker om mig och de vad jag tycker om dem och ja det tar tid att komma in i en ny grupp men ibland skulle man vilja att allt skulle hända lite snabbare. Snabba på denna process lite grann.

Sen på festen känner jag att det kommer bli lite smått jobbigt med. Känner att jag har en enorm press på mig. Knappt nån känner mig, dom kanske känner igen mig från nån bild med min pojkvän men inte mer än så. På den festen kommer jag att granskas, stirras ut och åter granskas tills jag blir godkänd av människorna där. För alla känner varandra där utom jag.

Minns ni när jag var på Youth vid kyrkan i Västerås? Där kände jag ingen alls, precis som nu. Men där kom jag in direkt i gruppen. Har fått oerhört många vänner där och önskar att det samma skulle hända i helgen. Att det skulle vara lite lättare.

Så kära läsare nu får ni verkligen hålla tummarna för mig. Jag är super nervös och funderar om jag skall stanna hemma istället för att gå på festen. Förra gången vi var på garagefesten var det inte så lyckat om jag får säga det själv men kanske det blir bättre på lördag? Vad tror ni? I varje fall håll tummarna för mig, känns som att detta är min sista chans att komma in i gruppen♥

//Carco

Saknar er tjejer♥♥♥

2

Gillar

Kommentarer