När livet rasar samman

Nu låter det här oerhört dramatiskt, och ja för en fattig student känns det verkligen så.

Idag landade äntligen mitt andra beskattningsbeslut i brevlådan från Finland. Återbäring ja, en liten slant som minst sagt behövs, MEN... Då kommer det till det här med studiestöd och inkomstgräns... På den fronten var inte det lika positivt. Så nu väntar jag bara på att få veta hur mycket jag måste betala tillbaka, vet ungefär och det är ingen liten summa. Tack och lov har jag besparingar som går att använda, men att inkomstgränsen ska vara så låg? Det där borde de verkligen ändra på. Antingen räkna nettoinkomsten eller höja inkomstgränsen..

Slutsatsen är att det inte blir någon utomlandssemester, om jag åker hem över jul återstår att se och ja jag överlever men fy vad surt.

Jag längtar efter arbetslivet, slippa fundera över en inkomstgräns och få jobba så mycket man vill. Nu siktar vi mot en examen!

Och till er där hemma som undrar om jag klarar mig, ja det gör jag, jag fixar det! Ifall jag behöver hjälp säger jag till❤️

//Carco

Gillar

Kommentarer

Loualmgren
Loualmgren,
Det är så tråkigt det där, när man behöver pengarna och sen så kommer det något som tar dom igen.... håller med dig om att inkomstgräsen är för låg!
nouw.com/loualmgren
Carcos
Carcos,
Jaa visst är det, det suger!
nouw.com/carcos