När tankarna springer iväg

Och där var sju dagars jobb avklart! Nu blir det en veckas semester och lite ledigt!

Men, nåt helt annat.

När man jobbar kväll och är själv på jobbet eller åker till jobbet så får man ibland lite för mycket tid att tänka, speciellt om det är lugnt. Och så var det igår påväg till jobbet och ikväll när jag jobbade. Tankarna bara sprang iväg.

Något jag särskilt tänkt på  är vad det ska bli av mig?

Ja, jag vet att jag kan vara oerhört självkritisk och ha exremt höga krav på mig själv, men så är det. 

Men kommer jag åstadkomma något i mitt liv, kommer jag klara mig inom branschen ( konkurrensen är sååå sjukt stor då det finns så många duktiga människor), och kommer jag någonsin få ett fast jobb inom branschen eller kommer jag bli bra på det jag gör?

När jag tänker på det så känns det aningen hopplöst, men något inom mig säger ändå att det kommer gå då jag älskar mitt jobb och det jag gör. Sen har spelar väl min envishet lite in också.

Hursomhelst, något som lugnar mig när mina tankar snurrar iväg är listor. Alltså, listor är livet och är oftast lösnigen på mina problem. Så en veckas semester betyder att jag hinner uträtta en hel del. Sålänge det skrivs upp på en lista.

På min "Att göra lista" imorgon står bland annat träning, plugga, skicka in en inlämningsuppgift och blogga. Listor är konkreta och något jag kan styra, hur det går i framtiden för mig vet ingen, men listorna är en bit på vägen.

Bilden nedan har Carl Edholm fotat.

Vet inte om ni hängde med i mina funderingar, men känner ni igen er med stress över att lyckas åstadkomma något och vad brukar ni göra då?  Jag gör listor ✏️

//Carco

Gillar

Kommentarer