Ni sjunger som en noppig tröja

Ja vad ska man säga om denna onsdag, full rulle från morgon till kväll precis som alla andra onsdagar.

Jag har jobbar på en skola idag och ja det var den värsta klassen jag hittills haft. Att jobba på fritids efteråt var dock mycket bättre, så fick avsluta jobbdagen med gott humör.

Hem och äta och sen vidare på kören, veckans höjdpunkt. Det gick bra och enligt mig är det verkligen avslappnande att sjunga i kör. Min snoriga näsa ville dock inte lyssna på mig men vad kan man när man är lite förkyld.

Mitt i en av våra låtar stoppar vår körledare oss och jämför oss med en noppig tröja som inte riktigt sitter så bra som den brukar göra. Skärpning och mera fokus med andra ord.

Övningen gick bra, och på söndag bär det av mot Slottskyrkan i Stockholm, ska bli super spännande. Första "keikkan"/ "giget" med nya kören.

Något som är väldigt dåligt är bussen hem efter kören. Antingen går man 10 minuter innan kören slutar eller så är man med på hela körövningen och väntar 30 minuter tills nästa buss går, vilket inte känns så lockande om man skall upp tidigt nästa morgon. VL, snälla sätt in flera turer med linje 1 mot Bjurhovda mellan 21 och 21.30 på onsdagar.

//Carco

P.s Hittade en liten kompis påväg till bussen, mitt i stan, och även på den platsen som jag träffade min pojkvän för första gången😉

Gillar

Kommentarer