#Nouw30DayChallenge

Vad är nu detta? Jo detta är en challenge som Nouw ordnar och den går ut på att blogga 30 dagar i sträck. Syftet med denna challenge är: 

- Blogga varje dag i 30 dagar

-  Hitta din egena nisch och utvecklas i ditt bloggande
- Arbeta med din blogg på ett mer strukturerat och professionellt sätt

 Jag är med i denna challenge och tänkte nedan berätta om mina mål för dessa 30 dagar.
Som ni vet har jag bloggat en lång tid och bloggen heter Carco - Finlandssvensk i Sverige( min blogg nisch), men handlar inte så mycket om det finlandssvenska i Sverige.
Så nu i och med denna challenge är min tanke atr publicera mera uttänkta blogginlägg och flera blogginlägg som handlar om hur det är att vara finlandssvensk i Sverige. Hittills har jag varit med om några situationer då det blivit lite lustigt pågrund av min dialekt och mera sånt kommer det bli under dessa 30 dagar och även framöver. Hoppas även på att få en ny rutin med bloggandet dessa dagar, t.ex. torsdagar betyder en rolig historia, lördagar filmtips eller liknande, mera rutin både för mig men även så att ni har något att se framemot. Tanken nu i och med denna challenge, är att på tisdagar och söndagar ska det komma en "finlandssvensk i Sverige special" och resten av veckan "vanliga" blogginlägg men som är mera genomtänkta. Som ni vet är min vardag inte alltid så "vanlig" utan det händer oftast en massa grejer så jag lovar att ni inte kommer bli uttråkade!
Kortfattat är mina mål :
- Mera välskrivna och genomtänkta blogginlägg
- Mera fokus på det finlandssvenska i Sverige
-Rutin med specialinlägg

Denna challenge startar 22a januari, håll ut och var flitiga med att besöka bloggen då samt följ med och se hur det riktigt går för mig att uppfylla mina mål.
//Carco

P.s. Mer om tävlingen hittar ni här: #nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer