Nu tar jag helg

Har man en effektiv grupp så har man. Alla uppgifter för denna vecka är inlämnade och det innebär ledig dag imorgon. Eller ja jobba ska jag men annars ledig. Och vet ni vad! Min säng är fixad! Gissa vem som hade världens smartaste idé? Rätt svar: min pojkvän. Underbaraste du med dina idéer. Ett tag tills vi ses ännu men då har man något att längta tills.

Så vad har jag hittat på idag? Eftersom att både mina favoritjeans och favoritskor gått sönder så var jag tvungen att köpa nya idag. Gick först på en loppis men hittade inga jeans som passade där. Så jag gick till en annan loppis som var helt kass! Men jag gav den en chans ändå. hittade ett par snygga jeans men som garanterat inte skulle passa. Och vet ni vad! Dom passade som handen i handsken. Underbart tänkte jag, meen hur mycket kostar inte de då.

Seriöst! Vet ni vad de kostade? 15 kronor? Frågade kassörskan om det var ett skämt då de var i så bra skick men tydligen inte. Nu i efterhand vet jag att om jag skulle köpa dessa som nya skulle de kosta mellan 800-1200 kronor. Ett riktigt kap alltså.

Skor har inte varit lätt att hitta. Mina skor har varit trasiga i ca 2 månader nu så det var verkligen dags att köpa nya. Har kollat genom ett helt köpcentrum i Västerås men inte hittat ett enda par. Enda kraven för skorna är

  1. Att de måste vara svarta eftersom att jag vill kunna ha dem på jobbet också och ett av mina jobb kräver svarta skor.
  2. Vara bekväma
  3. Inte ha nån hög klack

Och idag hittade jag ÄNTLIGEN ett par skor. Eftersom att jag har skostorlek 37,5 är det inte så lätt att hitta skor. De flesta 37or är för trånga och 38orna är förstora. MEN idag hittade jag ett par 37or som var svarta och snygga och uppfyllda alla mina krav. Gissa om jag är nöjd just nu!

Förutom det så är min hyra betald och jag är nöjd med livet. Dags för helg! Måste dessutom komma ihåg att ringa och väcka pojkvännen inatt, ja han ska iväg på resa så måste ju se till så att han inte missar sitt flyg 😉 Tur att det finns alarm!

//Carco

9

Gillar

Kommentarer